Leveringsvoorwaarden

Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Doodaas Uithuizen.

De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op zowel de eindgebruiker (te noemen klant) als de webwinkel (Doodaas Uithuizen)

 

1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.


2. Wanneer er een bestelling door u geplaatst is krijgt u van ons een bevestiging per email van de bestelde producten met daarbij de totaal prijs.


3. De verkoopovereenkomst komt tot stand na betaling van uw bestelling .


4. Alle prijzen die op onze website genoemd zijn, zijn inclusief BTW.


5. Na ontvangt van uw betaling gaan wij over tot levering binnen 1 tot 5 werkdagen, mits alles op voorraad en mits anders vermeld in de offerte ( eventuele calamiteiten voorbehouden ).


6. Klachten dienen binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling gemeld te worden na deze 7 dagen nemen wij de klacht niet meer in behandeling, tenzij anders overeengekomen. Meldt dit aan Doodaas Uithuizen per e-mail ( doodaasuithuizen@hotmail.com) of telefonisch .


7. Doodaas Uithuizen garandeert dat de geleverde producten voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande wet en regelgeving.


8. Bij een eventuele retour zending komen de verzendkosten voor rekening van ontvanger/klant, het retour sturen van producten kan uitsluitend in overleg met Doodaas Uithuizen en na schriftelijke melding per brief of email gebeuren.


9. Wanneer Doodaas Uithuizen een verkeerd artikel levert, of wanneer de fout / klacht van de klant gegrond is, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van Doodaas Uithuizen zijn.


10. In geval van ontbinding van de overeenkomst (dus na het retourneren van de geleverde artikelen)zal Doodaas Uithuizen binnen 5 werkdagen na ontvangstdatum van het geretourneerde artikel( mits deze in de originele verpakking zit en nog verkoopbaar is )het betaalde bedrag aan de klant terugstorten c.q terug betalen.


11. Uw bestelling kan kosteloos, maar alleen binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, telefonisch of per e-mail worden geannuleerd mits nog niet verzonden.


12. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling, Doodaas Uithuizen zal nooit uw persoonsgegevens doorgeven aan derden.


13. Voor al onze aangeboden producten zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele type-prijs fouten die op onze internetsite beschikbaar is. Ook kan het geleverde product kan er anders uitzien dan op onze internetsite zichtbaar is eventueel kunnen we u een sample sturen.


14. Doodaas Uithuizen behoud het recht om een bestelling te weigeren.


15. Aansprakelijkheid: Doodaas Uithuizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan derden of materialen, als gevolg van het gebruik van onze producten. Doodaas Uithuizen  levert aas ten behoeve van de hengelsport, deze producten zijn per definitie niet geschikt voor de menselijke consumptie. Derhalve kan Doodaas Uithuizen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van consumptie, door koper of derden van onze producten.

 

© 2018 - 2024 Doodaas Uithuizen verkoop van “online” aasvis/doodaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel